. . .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Загуба на тоци - таблото не свети
Collapse
X
-
Last edited by pininfarina; d.m.y г., 11:04.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
-
Първоначално публикувано от Lunov Покажи съобщениеТака ми каза ,Да.
-Комп. Е заминал ела да говорим какво щи правим.
Това му бяха думите.
Видях ,че струва около 2000 € чисто нов и нз на каде да хващам.sigpic
Alfa Romeo 159 SW TI-ex
Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Comment
-
Първоначално публикувано от Guzzi Покажи съобщениеБоди комп.нов е около 1000лв.Къде ги видя тия 2000 € ??
Който от кадето започне да "помага" само ме вдигат във въздуха.
Само най скъпите части ,само как съм закарал колата на място кадето ще ми свалят кожата.
Направо ми писна от некомпетентни хора.
И честно да ви кажа до този момент най-много ми помогнаха/ или поне се опитаха /хора от форума.Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Ей ся си е.а майката.
Ел техника каза,че компютъра е здрав и го е тествал на някаквиси диагностики и софтуерни схеми и от всякаде показва ,че работи.
Имал съмнение за някакъв модул който се синхронизира с компютъра.
А махна ли я от Алфа и неможе ли да я съживи и той !!!??!!! Кво прайм ,направо незнам !!!!Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lunov Покажи съобщениеЕй ся си е.а майката.
Ел техника каза,че компютъра е здрав и го е тествал на някаквиси диагностики и софтуерни схеми и от всякаде показва ,че работи.
Имал съмнение за някакъв модул който се синхронизира с компютъра.
А махна ли я от Алфа и неможе ли да я съживи и той !!!??!!! Кво прайм ,направо незнам !!!!Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Според мен проблема е дребен и евтин като части, въпроса е обаче колко ще струва да се открие...
Като нищо може да се окаже клема, букса или реленце...Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеСпоред мен проблема е дребен и евтин като части, въпроса е обаче колко ще струва да се открие...
Като нищо може да се окаже клема, букса или реленце...
Басси и реленцата ,басси и всичкото.
Нали човек я е правил тази кола бе мамка и !!Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Аз от разстояние дори ще ти кажа да не рискуваш с Боди комп-а!
Проблема най-вероятно ти е в модула за заключването на волана!
Ба и диагностиката са ти направили, честно.
Провери ли са дали идва активиращ сигнал до двете главни релета, които се намират върху кутията на боди-то?
Провери ли са дали идват всички захранвания и маси на ЕКУ-то за заключването на волана?
Аре стига толкова жокерти на специалистите в Бургас.
Реших да се намеся, защото очевидно имаш проблем и очевидно ти се учат върху колата.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеАз от разстояние дори ще ти кажа да не рискуваш с Боди комп-а!
Провери ли са дали идва активиращ сигнал до двете главни релета, които се намират върху кутията на боди-то?
Провери ли са дали идват всички захранвания и маси на ЕКУ-то за заключването на волана?
Реших да се намеся, защото очевидно имаш проблем и очевидно ти се учат върху колата.Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеАз от разстояние дори ще ти кажа да не рискуваш с Боди комп-а!
Реших да се намеся, защото очевидно имаш проблем и очевидно ти се учат върху колата.
П.С.По принцип една читава диагностика,би трябвало да каже горе долу къде е проблема.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment